POČETNA / VIJESTI

U Centru za cjeloživotno učenje u prostorijama JU BKC KS održao predavanje za studente, te predstavljena misija i aktivnosti DVV Internationala u Bosni i Hercegovini.

11.06.2020.

Zbog iskazanog interesovanja studenata,  u Centra za cjeloživotno učenje u prostorijama JU BKC KS nastavljena je realizacija redovne andragoške prakse za studente Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Tim povodom je u utorak, 9. juna, direktor Ureda za BiH, dr. sc. Emir Avdagić, održao predavanje za studente o trenutnom stanju u obrazovanju odraslih na globalnom, evropskom i nacionalnom nivou, te predstavio misiju i aktivnosti DVV Internationala u Bosni i Hercegovini.

Studentima su na poklon uručene i stručne publikacije iz oblasti obrazovanja odraslih, te ponuđena mogućnost korištenja bibliotečkog fonda DVV International – Ureda za BiH. Predavanje je organizovano u saradnji sa prof. dr. Mirjanom Mavrak i višom asistenticom Aminom Isanović-Hadžiomerović, MA sa Odsjeka za pedagogiju.

(Fotografija DVV International – Ured za BiH).

30.11.2020.

Solistički koncert pijaniste Muhameda Sadovića, 01. 12. JU BKC KS u 19,00 sati

JU „Bosanski kulturni centar KS“ organizuje solistički koncert jednog od najtalentovanijih bosanskohercegovačkih pijanista mlađe generacije, Muhameda Sadovića, u utorak, 01.…

24.11.2020.

Koncert: Isak Haračić, violončelo i Sonja Marković, klavir, ponedjeljak, 30. 11. 2020. u 19,00 sati, Galerija JU BKC KS

JU „Bosanski kulturni centar KS“ u okviru koncertne sezone klasične muzike najavljuje koncert na kojem će publika imati priliku da…

KONTAKTIRAJTE NAS

info@bkc.ba

+387 33 586 777