ALMAS 9. MAJA U VELIKOJ DVORANI BKC-A

Nakon uspješne promocije albuma “Krug” i singlova “Zmija”, “Bol”, “Kad boriš se sam” i drugih, Almas Smajlović najavljuje koncertnu promociju svojih pjesama koja ce se održati devetog maja, u 21 sati u Bosanskom kulturnom centru Kantona Sarajevo.

Koncert će se održati u sklopu manifestacije Dani Kantona Sarajevo, a gostovat će brojni Almasovi prijatelji i saradnici. Kaže da je sretan što se nakon dužeg vremena vraća u dvoranu BKC-a, gdje će sa vrhunskom ekipom muzičara, među kojima su Dino Šukalo, Edvin Hadžić, Bojan Ahac, Anes Begleberović, Olmo Vlahovljak i drugi, uživo predstaviti album “Krug”.

“S nestrpljenjem i radošću očekujem koncert. Veliko je zadovoljstvo svirati i biti na bini sa vrhunskim muzičarima te ugostiti sjajne umjetnike koji su potvrdili dolazak. Nakon mnogo godina opet ću zasvirati sa Muhamedom Trnkom -Mukijem. Tu su i divne djevojke iz hora Superar Cadenza predvođene fenomenalnom Almom Karić. Doći će moji prijatelji Hamo i Nećko iz Konvoja, gitarski maestro Muris Varajić, kao i prvakinja Opere Aida Čorbadžić. Bit će tu još gostiju, ali ostavimo nešto i kao iznenađenje”, istakao je Almas.

Ulaz na koncert je besplatan. Zbog ograničenog broja mjesta, svi zainteresovani svoje ulaznice mogu preuzeti na biletarnici BKC-a od 24. aprila. Ulaznice je moguće rezervisati na broj telefona 063 505 000.