ALEKSANDRA RADOVIĆ NAKON ČETIRI GODINE U MAJU PONOVO PRED SARAJEVSKOM PUBLIKOM

ALEKSANDRA RADOVIĆ NAKON ČETIRI GODINE U MAJU PONOVO PRED SARAJEVSKOM PUBLIKOM

Pop diva Aleksandra Radović zapjevat će nakon 4 godine ponovo pred sarajevskom publikom na koncertu koji će se održati u petak, 27. maja, u Bosanskom kulturnom centru KS, s početkom u 20h. Sarajevski koncert je dio Aleksandrine proljetne mini-turneje u Bosni i Hercegovini, u sklopu koje će dan prije Sarajeva, održati koncert u Mostaru.

Karizmatična pop diva jedinstvenog i raskošnog glasa poznata je po svojim koncertnim izvedbama u kojima uvijek oduševi svojim emotivnim i snažnim interpretacijama, pa nema sumnje da će se za sarajevski koncert, za koji su ulaznice danas puštene u prodaju, ponovo tražiti karta više!

Ulaznice za predstojeći koncert Aleksandre Radović 27. maja u BKC-u mogu se kupiti u sistemu kupikartu.ba i na blagajni BKC-a, a mogu se rezervisati putem telefona 063/ 505-000.

Aktualni studijski album Aleksandre Radović – „Predvorje života“ koji je gotovo preko noći osvojio publiku širom regije i dalje oduševljava njene fanove mnogim prelijepim i emotivnim baladama, uz Aleksandrin upečatljiv muzički stil. Upravo su s ovog albuma skinuti singlovi, a sada već i veliki hitovi „Ne, hvala“, „Živim bol“, „Gde ćeš ovu noć“ i „Ljubavi moja“.

Aleksandrini vjerni fanovi na predstojećem će koncertu u BKC-u, uz aktualne pjesme s albuma „Predvorje života“, imati prilike čuti sve velike hitove Aleksandre Radović koje je ova kantautorica i pjevačica iznjedrila tijekom bogate, dvadesetogodišnje karijere: “Čuvam te”, “Kao so u moru”, „Karta za jug”, “Čuvaj moje srce”, “Beskrajno”, „Bivši dragi”, “Živeo kraj”, “S tobom zauvek“ i mnoge druge.

Aleksandra Radović je već dugo miljenica sarajevske publike, a popularnu pjevačicu za Sarajevo veže i njen producent Mahir Sarihodžić u čijem je Long Play Studiju snimala brojne hitove i albume, pa ne čudi da se ovdje zaista osjeća kao kod kuće. I baš se s takvom emocijom Aleksandra napokon i vraća svojim Sarajlijama u maju, nakon višegodišnje razdvojenosti do koje je došlo zbog epidemije.

Koncert Aleksandre Radović partnerski je podržao brand Lasta, koji je od nedavno ponovno na BiH tržištu.