KONCERT BOŽO VREĆO – POČELA PRODAJA ULAZNICA

KONCERT BOŽO VREĆO – POČELA PRODAJA ULAZNICA

Božo Vrećo će održati koncert u JU BKC KC, 24. decembra, u 20 sati, ulaznice se mogu kupiti od utorka 09. 11. 2021. od 12 sati na web stranici www.kupikartu.ba kao i na njihovim prodajnim mjestima, a posjetioci će moći sami da biraju svoje numerisano mjesto.

“Ikona slobode anđeoskog glasa koji miluje duše i otvara srce” – tako o njemu pišu svjetski mediji francuski ARTE, američki New York Times i španjolski El Periodico. Koncert u BKC-u, kazao je Vrećo, istkan je segmentima davnih i tek nastalih kantautorskih sevdah pjesama uz pratnju vrsnih glazbenika iz Njemačke, Turske, Makedonije, Srbije i Poljske. Dijapazon je to performansa i katarze svjetskoga ranga u reinterpretaciji i obličju world music platforme. Princ sevdaha 24. decembra u 20 h sa koncertom koji oduševljava, oslobadja i isijava iskonsku Ljubav širom Evrope i svijeta.

Dodjite poslušati “world sevdah masterpiece”!”Bit će to emotivna i virtuozna čarolija od koncerta jer voljeno Sarajevo to očekuje od mene i svim srcem ću učiniti da se ta čarolija i obistini. Vidimo se u BKC-u da budete i osjetite i probudite ljubav u sebi”, riječi su Bože Vreće uoči koncerta.